Friends Of Scouting in Europe

European Scout Foundation

Hvad er Europæiske Spejdervenner?

Friends of Scouting in Europe (FOSE), på dansk, Europæiske Spejdervenner, er et initiativ, der er udgået fra European Scout Foundation. Det giver medlemmerne mulighed for at vise deres støtte til spejderbevægelsens ideer og mål gennem pengebidrag til spejderbevægelsen i Europaregionen.

Der er tale om et spændende initiativ med store muligheder for at yde en betydningsfuld og synlig støtte til European Scout Region med særligt henblik på at udvikle spejderbevægelsens udbredelse og vækst i Central- og Østeuropa.

Hvordan støtter Europæiske Spejdervenner spejderarbejdet i Europa?

Gennem deres bidrag støtter Europæiske Spejdervenner spejderbevægelsen ved:

- at sikre økonomisk grundlag for gennemførelse af udvalgte projekter i samarbejde
- at tilvejebringe kapital til en fond, der skal støtte udvikling og vækst af spejderarbejdet i Central- og Østeuropa

Hvad er Årsmødet eller FOSE Tour?

Foruden bevidstheden om at yde en værdifuld støtte til spejderbevægelsen, giver medlemskabet mulighed for at deltage i i en tur til et de lande, der modtager støtte - og på denne tur afholdes også årsmødet for Europæiske Spejdervenner. Årsmødet er en spændende weekend (oftest tredje weekend i oktober) med mulighed for at mødes med øvrige medlemmer, at nyde et europæisk spejderkorps' gæstfrihed og for at opleve seværdige steder i det land, der arrangerer årsmødet.

Hvordan bliver jeg Europæisk Spejderven?

Det er let at blive medlem af Europæiske Spejdervenner. Der er valgfrihed mellem medlemsskab for et år ad gangen eller et livsvarigt medlemskab.
I Danmark administrerer Fællesrådet for Danmarks Drengespejdere på vegne af European Scout Foundation medlemskaberne.

Prisen for medlemskab er 150 Euro pr år eller 2000 Euro for livsvarigt medlemskab. Evt. kan kontingentet indbetales som gave med skattefradragsret.

Yderligere information? Så kontakt

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ellerThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.